Referentiecases

Onze klanten bevinden zich in het professionele Business to Business segment, veelal in de (complexere) dienstverlening. Ook de overheid weet ons steeds vaker te vinden.

In ons klantenbestand bevinden zich zowel kleine gespecialiseerde ondernemingen als beursgenoteerde multinationals. De overeenkomst van onze klanten is dat zij een bewuste keuze hebben gemaakt voor een kwalitatieve wijze van klantcontact. Dit vertaalt zich in de wens om, als het gaat om het uitbesteden van telefonische acquisitie, te kiezen voor een partner die een professioneel verlengstuk van sales vormt.

LEAD Development Company heeft ervaring in de volgende sectoren:

- ICT & AUTOMATISERING
- CONSULTANCY
- TECHNISCHE INDUSTRIE
- OVERHEID
- FINANCE
- LOGISTIEK

Onze ervaringen omvatten onder andere de volgende onderwerpen:

ICT & AUTOMATISERING
- IT services
- Software development
- IT Security Solutions (CDN, SSL)
- Purchase 2 Pay solutions
- Document Management Solutions (DMS)
- Maatwerk applicaties
- Nearshoring (JAVA, PhP)
- Staffing software
- Escrow
- HS codering (logistiek)
- CRM/ERP solutions
- HR software solutions
- Desktop & Applicatie virtualisatie

CONSULTANCY
- Training & Opleiding
- Coaching & Psychologische ondersteuning
- Assessments & Loopbaanbegeleiding
- Re-integratie 
- Werving & Selectie
- Hospitality
- Business Improvement
- HR Consultancy
- Finance Consultancy
- Strategisch verandermanagement
- Bedrijfsopvolging en overnames
- Export (food & non-food)

TECHNISCHE INDUSTRIE
- Interne mobiliteit
- Daglicht oplossingen
- Industriele LED oplossingen (warehouses)
- Groot formaat Printoplossingen
- Industriele pompsystemen

OVERHEID
- Subsidies voor ondernemers
- Regionale bereikbaarheid
- Spitsmijdingen van zakelijke vervoersmiddelen

FINANCE
- Accountancy
- Purchase 2 Pay solutions
- Finance Consultancy
- Training & Opleiding
- CRM/ERP solutions
- Bedrijfsopvolging en overnames
- Werving & Selectie

LOGISTIEK
- Consultancy
- Subsidie advies
- Koeriersdiensten
- Interne mobiliteit
- Export

Onze gesprekspartners zijn over het algemeen:
- DGA's
- Directies (CEO/CFO/CTO)
- Hoger Management (ICT/Sales/HR/Management/Compliance/Marketing)
- Zelfstandige ondernemers

 

Bedrijven met wie we projecten doen en/of hebben gedaan zijn:

REFERENTIECASES:

DOCUMENT MANAGEMENT OPLOSSINGEN
Onze opdrachtgever, onderdeel van Canon International, is sinds 1994 een vooraanstaande leverancier van oplossingen op het gebied van procesoptimalisatie, intelligente documentverwerking en digitale archivering. Met technisch hoogwaardige oplossingen ondersteunt zij uiteenlopende bedrijfsprocessen. Bedrijven hebben met deze oplossingen meer grip gekregen op de informatiestromen, processen verregaand geoptimaliseerd en zijn vele malen efficiënter gaan werken. Resultaat is een hogere mate van flexibiliteit, een verbeterde klanttevredenheid, meer gemotiveerde medewerkers en een hoger bedrijfsrendement.

Opdracht: Afspraken maken met bedrijven in de branche "Vervaardiging & Industrie" en "Groothandel & Handelsbedrijven in de provincie Utrecht en Zuid Holland.


BETER BENUTTEN van LOGISTIEK
De Overheid heeft zich als doel gesteld om het bedrijfsleven te ondersteunen in het verminderen van de verkeersdruk in de spits. Samen met Logistiek Makelaars kijkt het bedrijfsleven welke mogelijkheden daartoe zijn. Het voordeel voor het bedrijfsleven is dat bedrijfsprocessen vaak efficiënter worden waardoor het kosten worden bespaard. Daarnaast levert het een mindere verkeersdruk op in de spits waardoor de bereikbaarheid van steden verbetert.

Opdracht: Afspraken maken met verantwoordelijke voor vervoer/transportbewegingen op directie en/of (hoger) managementniveau voor de Logistiek Makelaars (meerdere regios'in Nederland)

NEARSHORING VAN JAVA SPECIALISTEN
In Nederland dreigt een tekort aan JAVA specialisten te ontstaan. Het gevolg hiervan is dat ICT projecten vertraging oplopen of qua kosten duurder worden. Onze opdrachtgever heeft een unieke oplossing in de vorm van Nearshoring ontwikkeld waardoor er een directe beschikbaarheid is van JAVA programmeurs tegen gunstige tarieven.

Opdracht: Afspraken maken voor 2 accountmanagers in een nieuw gedefinieerde PMC


SUBSIDIE OP OPLEIDINGEN
De overheid heeft tal van subsidies en voordelige fiscale regelingen voor het geval u uw personeel bijschoolt. Onze opdrachtgever zorgt voor een opleidingsprogramma dat aansluit bij de behoefte van de organisatie, dat zo nodig zorg draagt voor certificering van personeel waarbij er optimaal gebruik gemaakt wordt van voordelige fiscale regelingen en subsidies.

Opdracht: Omdat de meeste organisaties de tijd of expertise niet hebben om de weg te vinden in het subsidielandschap heeft onze opdrachtgever ons gevraagd de markt te benaderen om afspraken te maken om dit toe te lichten.


VERZUIMSPECIALISTEN
Onze opdrachtgever is sinds 2004 gespecialiseerd in het leveren van ervaren verzuimspecialisten. Zij realiseren besparingen en zorgen voor een adequaat verloop in verzuimdossiers. De dienstverlening van onze opdrachtgever is gericht op het versterken van de positie van hun opdrachtgevers. Ze biedt hierin drie vormen van dienstverlening aan: interim, project en werving & selectie.

Opdracht: Afspraken maken bij verschillende ARBO-diensten.


TEAMDEVELOPMENT EN MAATSCHAPPELIJK BETROKKEN ONDERNEMEN
Onze opdrachtgever is een stichting die zich inzet voor mensen in gebieden waar dat hard nodig is. Door middel van een uitgebalanceerd programma steken medewerkers van bedrijven zelf de handen uit de mouwen en leren zo meer over zichzelf, maar vooral over hun rol binnen een team.

Opdracht: Afspraken maken bij bedrijven die hun teams verder willen ontwikkelen en ook op maatschappelijk gebied buiten de gebaande paden durven te denken.


CONSULTANCY OP HRM- EN KWALITEITSGEBIED
Onze opdrachtgever adviseert bij de werving, selectie en ontwikkeling van mensen die een belangrijke bijdrage leveren aan het succes van de organisatie. Haar kennis van business en de expertise in het beoordelen van mensen brengen ze dagelijks in de praktijk bij grotere en kleinere organisaties. De aanpak is pragmatisch en resultaatgericht.

Opdracht: afspraken maken in de branche "Groothandel en Handelsbedrijven"


ASSESSMENTS EN LOOPBAANONTWIKKELING
Onze opdrachtgever is een groot en Internationale organisatie. Zij ondersteunt en adviseert meer dan 1000 klanten over de hele wereld met een breed portfolio aan producten en services voor het beoordelen van individuele medewerkers en het ontwikkelen van talent.

Opdracht: afspraken maken bij Multinationals met een hoofdkantoor in Nederland en afspraken maken bij grootbedrijven vanaf 500 medewerkers.


LEDVERLICHTING VOOR DE GROOTZAKELIJKE BRANCHE
Led-lampen zijn beter voor het milieu en beter voor uw portemonnee. Door het vervangen van de verlichting door led kunnen bedrijven tot 95% energie besparen. In Europa nemen kantoren en gebouwen 40% van het energieverbruik voor hun rekening. Onze opdrachtgever is fabrikant en leverancier van hoogwaardige LED verlichting voor bedrijfsgebouwen, sportaccommodaties en scholen en onderscheidt zich door ook op financieel vlak met klanten mee te denken.

Opdracht: afspraken maken bij sportaccommodaties en bedrijven met een grote opslagcapaciteit voor 4 accountmanagers.


WERVING&SELECTIE EN DETACHERING
Vanuit verschillende vestigingen in heel Nederland zet onze opdrachtgever haar expertise in op het gebied van uitzending en detachering, werving en selectie van voornamelijk internationale arbeidskrachten. Meer dan tweeduizend arbeidskrachten zijn dagelijks aan de slag via onze opdrachtgever, bij Nederlandse bedrijven in de sectoren: food, techniek en logistiek.

Onze opdrachtgever is vierde jaar op rij benoemd tot Best Managed Company, en hoort daarmee telkens weer tot de best geleide bedrijven van Nederland.

Opdracht: afspraken maken binnen de 3 aangewezen sectoren voor het accountteam van 4 account managers


INDUSTRIELE POMPOPLOSSINGEN
Onze opdrachtgever begeeft zich al meer dan 100 jaar op de markt voor pompoplossingen in de sectoren, Civiel & Infra, Industrie en Marine & Offshore.

Met een huurvloot van ruim 800 pompen en een groot assortiment aggregaten en ander toebehoren verhuren zij niet alleen losse pompen maar ook complete tijdelijke pompinstallaties in elke gewenste configuratie. 

Opdracht: afspraken maken binnen de sector Civiel & Infra.


ZAKELIJK CONFERENTIE CENTRUM
Onze opdrachtgever betreft een schitterend gelegen landgoed in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Een bezoek is meer dan het boeken van een vergaderruimte of het houden van een congres. De beleving die u meemaakt als u het Landgoed oprijdt, zorgt ervoor dat uw verblijf goed begint!

Opdracht: Binnen de geformuleerde doelgroep beslissers uitnodigen voor een bezoek aan het landgoed en het inwinnen van offerte aanvragen.


ESCROW OPLOSSINGEN
Onze opdrachtgever is een veelgevraagde organisatie als het gaat om de continuïteit in software gebruik, zowel aan de klant zijde, als aan de zijde van de software ontwikkelaar. Zij biedt de zogeheten ESCROW regeling aan waarbij de broncode, alsmede het gebruik en opgebouwde data van Cloudsoftware beschermd blijft indien het onverhoopt komt tot een al dan niet gedwongen herstart van de bedrijfsactiviteiten.

Opdracht: Afspraken maken met bedrijven die software ontwikkelen en deze ook aanbieden in de Cloud/Saas oplossing.


BEDRIJFSPSYCHOLOGEN
De dienstverlening van onze opdrachtgever is erop gericht individuele medewerkers van organisaties tot hun recht te laten komen. Met functieanalyses, psychologisch onderzoek en loopbaanbegeleiding willen zij een bijdrage leveren aan het streven van bedrijven om te beschikken over voldoende geschikt en gemotiveerd personeel.

Opdracht: Afspraken maken met bedrijven in de branche "Vervaardiging & Industrie" in de provincie Utrecht en omstreken.


PARK/HOTEL MANAGEMENTSOFTWARE
Onze opdrachtgever is ontwikkelaar van een park breed management systeem wat zeer gebruiksvriendelijk is en veel tijd bespaart, zowel voor de gast als ook voor de medewerker. Veel parken en hotels gebruiken meerdere systemen naast elkaar zoals een reserveringssysteem, een systeem voor de administratie en voor planning, maar deze systemen zijn niet altijd met elkaar gekoppeld. Hierdoor ontstaan veel onnodige en tijdrovende handelingen.

Opdracht: Afspraken maken met beheerders van hotels en parken.

TRAINING & ADVIES
Onze opdrachtgever is een landelijke speler welke is gespecialiseerd in sales en werkt volgens een concept waarbij vanuit visie en strategie wordt bekeken welke inzet van middelen leidt tot een significante verbetering van het verkoopresultaat.

Opdracht: Afspraken voor de salesconsultants door het hele land.


ONLINE RESERVERINGSSYSTEEM VOOR RESTAURANTS
Onze opdrachtgever heeft zich als doel gesteld om de huidige markt voor online reserveringen op te schudden. Het door hun geboden systeem bevat een website en een App waarin gasten bij hun favoriete restaurant kunnen reserveren. Voor restaurateurs biedt dit systeem een toegankelijker en voordeliger alternatief.

Opdracht: Geselecteerde horeca gelegenheden bellen voor deelname en inschrijving aan een grote landelijke marketingcampagne.