Telefonische acquisitie uitbesteden? Kan dat?

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van new business leads in het professionele B2B segment. Dit doen we door middel van telefonische acquisitie, aangevuld met (online) marketingtools en in het merendeel van de gevallen in een combinatie van beide.

Onze klanten bevinden zich, veelal in de hoogwaardige dienstverlening. LEAD Development Company heeft ervaring in de (technische) Industrie, HR, ICT en Finance. Ook de overheid weet ons steeds vaker te vinden.

Maar als je telefonische acquisitie uitbesteedt, hoe weet je dan op welke wijze een afspraak tot stand gekomen is? Wat was de “tone of voice” van de gesprekspartner? Wat werd er tussen de regels door verteld?

Onze klanten weten dat... 

 Als wij namelijk een afspraak maken, dan is de audio opname daarvan voor u beschikbaar. Hierdoor is een optimale voorbereiding op het verkoopgesprek mogelijk. Het gevolg is een significant hoger rendement uit new business afspraken.

Daarnaast...

  Elke 2 weken een status update van de gebelde bedrijven. U krijgt hierdoor nog meer inzicht in uw      doelgroep. Naast het genereren van afspraken, verkennen wij dus ook uw markt.

  Exclusieve leads. Wij bellen niet voor uw concurrent maar bouwen een exclusief leadbestand op voor uw onderneming in het bijzonder.

  Elk project staat onder supervisie van een projectmanager. Telefonische acquisitie gaat namelijk veel verder dan alleen een inhoudelijk goed verhaal. Met ons projectmanagement houden wij de ontwikkelingen binnen uw project goed in de gaten en sturen tijdig bij waar nodig.

  AVG/GDPR compliant. Indien u wenst tekenen we een "verwerkers overeenkomst". Ingewikkeld? nee, hoor deze overeenkomst hebben wij al klaar liggen.

  Gespecialiseerd in B2B projecten in het hogere segment. Onze klanten hebben een naam hoog te houden en realiseren zich dat onze dienstverlening de eerste stap is op weg naar een duurzame relatie met een nieuwe klant. B2C projecten doen wij niet.

  Vaste medewerkers op elk project. Voorafgaand aan de start van de samenwerking wordt het teamlid wat gaat bellen altijd bij u op het bedrijf voorgesteld.

  Gesprekspartner op hoger- en directiemanagement. Ons team is gewend om op directie- en hoger management niveau te communiceren.

  De gemiddelde leeftijd van ons team is 53 jaar. Ons team bestaat uit 12 professionals.

  Onze medewerkers zijn allemaal in vaste dienst. 

Onze klanten bevinden zich in het Business to Business segment, veelal in de (complexere) dienstverlening. LEAD Development Company heeft ervaring in de (technische) Industrie, HR, ICT en Finance. Ook de overheid weet ons steeds vaker te vinden. 

Maar waarom zou u telefonische acquisitie uitbesteden?

Telefonische Acquisitie is één van de meest doeltreffende marketinginstrumenten. Het is meetbaar en leidt direct tot relevante inzichten en resultaten. Desondanks is het over het algemeen niet de meest populaire “verkooptaak” van verkopers. Is het uitbesteden van telefonische acquisitie een optie?

Daarnaast is het als verkoper nog niet makkelijk om telefonische acquisitie “erbij” te doen. De reeds bestaande dagelijkse contacten met klanten zijn over het algemeen ad hoc waardoor telefonische acquisitie lastig te plannen is. 

Maar kun je telefonische acquisitie wel uit besteden? Hoe behoudt je dan inzicht? Hoe weet je hoe deze afspraken gemaakt worden? Met welke verwachting? In welke stijl?

Door de aanpak van LEAD Development Company kunnen onze klanten zich goed voorbereiden op het acquisitie gesprek. Hierdoor vinden zij sneller aansluiting bij de prospect en is de kans groter dat ze een nieuwe klant binnenhalen”