Websitebezoekers nabellen

Kunt u zien welke bedrijven een bezoek hebben gebracht aan uw website? Dan weet u vaak nog niet wie dat is geweest. Maar daar kunnen we wel achterkomen. Hierdoor genereert u extra omzetkansen uit uw websitebezoekers.

LEAD Development Company heeft een specifieke aanpak ontwikkeld waarmee marketingleads kwalitatief worden opgevolgd. Deze opvolging kan al vanaf 1 lead. Dus ook lagere aantallen leads kunnen wij oppakken. Daarnaast kunnen leads adhoc worden aangeleverd.

De unieke aanpak kenmerkt zich door het feit dat er voor een vast tarief een onbeperkte opvolging van de specifieke lead plaatsvindt tot aan de definitieve afhandeling met een maximale periode van 12 maanden. Gedurende de gehele periode wordt inzichtelijk gemaakt wat de status is van de lead.

Goed voorbereid naar de afspraak
Als wij naar aanleiding van de lead een new business afspraak inplannen, dan stellen wij het audiobestand van dat gesprek beschikbaar via LEAD Portal. Dit draagt bij aan een goede en gedegen voorbereiding op het daadwerkelijke verkoopgesprek.

Doelstelling
Het proactief opvolgen van kansen die zijn ontstaan door specifieke marketingcampagnes met als uiteindelijke doelstelling bij de geïnteresseerde doelgroep een new business afspraak te maken. 

Afspraken + Relevante inzichten in uw doelgroep
Telefonische opvolging heeft als voordeel dat er vanuit de doelgroep waardevolle feedback wordt gegeven, ook als er (nog) geen afspraak gewenst is. Een “ja” is een afspraak, een “nee” is leerzaam. Deze feedback wordt periodiek gerapporteerd. Overigens leiden de meeste “nee’s” tot een waardevol opvolgmoment.

Opdracht
Binnen de opdracht valt het eenmalig inregelen en opbouwen van de belcampagne. Inclusief persoonlijke intake. Ook vallen de begeleiding van de campagne, de twee wekelijkse statusupdate en het gebruik van LEADPortal binnen de opdracht.

Op aangeven worden High Potential Leads tegen een vaste regelprijs opgevolgd tot aan een definitieve afhandeling (eind conclusie) voor een periode van maximaal 12 aaneengesloten maanden.

De opvolging wordt uitgevoerd door professionals die in staat zijn om op hoger management/directie niveau te kunnen meepraten. Dit zijn vaste medewerkers die op vaste projecten werken.

INVESTERING ACQUISITIE ABONNEMENT          
Opstartkosten€ 1000 eenmalig
Tarief per te benaderen organisatie 
(opvolging maximaal 12 maanden)
€ 35,00 per te benaderen organisatie
Mimimaal af te nemen adressen  vanaf 1 te benaderen organisatie


Beëindiging samenwerking
De samenwerking eindigt automatisch na het verstrijgen van de 12 maanden

* De setup- en beheerskosten zijn inclusief:

 • Inrichten en beschrijven van de specifieke workflow/Project document
 • Instellen van nummerherkenning
 • Inwerken/voorstellen (kick-off)/begeleiding en aansturing Call Agent(s)
 • Aanmaken account in LEADPortal
 • Opbouwen van Mailmerge
 • Opbouwen en afstemmen van rapportages
 • Inrichten/synchroniseren van agenda’s
 • Versturen van mail (infomail, afspraakbevestigingen ed)
 • Toegang tot agenda´s (STEAM)/ koppeling met GMAIL Agenda (Exchange/Office 365 tegen meerprijs)
 • Tussentijdse- en eindevaluaties
 • Versturen van periodieke Metingen/Analyses/Rapportages
 • Adresverrijking (binnen de AVG/GDRP)