Advies

 “Waarom het wiel opnieuw uitvinden? Maak gebruik van ruim 20 jaar kennis en ervaring en neem een significatie voorsprong in de markt...

 

 

Telefonische acquisitie, een goede keuze...

Als je kijkt naar de meeste succesvolle bedrijven en vraagt hoe ze ooit aan hun eerste klanten kwamen, dan is dat in het merendeel van de gevallen door eigen acquisitie. Veel bedrijven zijn letterlijk begonnen doordat de ondernemer met een doos producten of een prototype onder de arm langs potentiele afnemers ging. Degene met volharding en een positieve mindset waren de grondleggers van veel bedrijven die nu worden gezien als “de groten der aarde…”

Ook de jongere generatie onderkent de kracht van acquisitie om zo nieuwe klanten binnen te halen. De startups van deze wereld die slagen zijn juist die startups die vanaf dag 1 proactief op zoek gaan naar nieuwe klanten.

Ook voor een structurele groei in omzetpotentieel is telefonische acquisitie een uitstekend middel.

N

Strategisch advies

N

Operationeel advies

N

Advies over inzet van tools

Wat we anders doen...

We starten vanuit twee invalshoeken. Vanuit welke strategie ga je new business zelf opzetten, en wat is realistisch gezien dan het te verwachten rendement in termen van Return on Investment? Oftewel waarom gaan we doen wat we gaan doen en hoeveel verwachten we daar dan mee te verdienen… Met onze strategiesessies zetten we de stip op de horizon.

Vanuit de strategie bepalen we de bijbehorende operationele acties. Wie doet wat en hoe. Aan welke KPI’s kunnen we zien of we op de juiste koers zitten.

Vervolgens kijken we naar de verschikkelende tools die het gehele plan en proces ondersteunen.

waarom organisaties voor ons kiezen

Praktijkgericht

Dus herkenbaar en toepasbaar

Ervaren trainers

We staan zelf ook nog in de klei

Maatwerk of Quickfix

Op basis van wat echt nodig is

Wetenschap en psychologie

Het werkt omdat het gefundamenteerd is

gebaseerd op borging

Want dan ga je er ook echt wat mee doen

Vanuit passie

Want dat is de bron van succes

“Laten we samen onderzoeken in welke mate onze dienstverlening voor jouw onderneming in het bijzonder een extra rendement oplevert…”