Conversiecijfers Q2 van 2021

door jul 30, 2021Telefonische acquisitie

In alles wat wij binnen Lead Development Company doen zijn we transparant. Zo ook onze conversiecijfers van het tweede kwartaal van 2021. De coronaperikelen beginnen langzaam minder te worden, iedereen gaat weer langzamerhand naar kantoor en investeringen worden weer gemaakt.

Benieuwd van de hoeveel calls wij daadwerkelijke afspraken maken? Hieronder zijn onze recentste cijfers te vinden!

Leuk al deze cijfers toch!? Maar het zijn wel gemiddelden. Als je dit ook wilt, dan maken we graag een persoonlijke afspraak. Tijdens dit gesprek bekijken we samen met u welke haalbaarheid er verwacht mag worden in specifieke situaties.

Benieuwd naar onze tarieven? Deze staan hier en als deze passen binnen je budget, neem dan contact met ons op.

Nu je hier toch bent…

Telefonische acquisitie is mooi!

Er is altijd veel discussie over telefonische acquisitie. “Het werkt niet”, “Het is niet meer van deze tijd”, “Niemand zit tegenwoordig nog op jouw telefoontje te wachten”. Toch zijn er in Nederland veel bedrijven die gespecialiseerd zijn in professionele telefonische acquisitie met dagelijks succes!

In ons eigen boek ‘Telefonische Acquisitie; hoe mooi is dat’ delen wij onze visie over en aanpak met koud bellen. Jeroen van Ginkel is al meer dan 25 jaar werkzaam in de wereld van de sales. Met dit boek wil hij jouw inzicht geven in hoe leuk en waardevol telefonische acquisitie is in het verkoopproces.

In de meer dan 100 pagina’s van dit boek krijg je tips over het bepalen van je doelgroep, adressenbestanden, pitchen, afspraken maken, gatekeepers, omgaan met weerstand en het bijhouden van de voorgang. Aan het einde van het boek kom je erachter of jij een agressieve pitbull of slimme teckel bent. Bestel ons boek eenvoudig online bij ManagementBoek.nl of Bol.com!

 

Lees ook onze andere blogs

“Laten we samen onderzoeken in welke mate onze dienstverlening voor jouw onderneming in het bijzonder een extra rendement oplevert…”