Team LDC wenst je fijne feestdagen!

door dec 18, 2021Telefonische acquisitie

Daar is-ie dan, het allerlaatste blog van dit jaar. Als je achterom kijkt, dan is een jaar altijd snel voorbij gegaan. We hebben een mooi en enerverend jaar achter de rug en kijken vooral ook uit naar een nieuw jaar vol leuke opdrachten en interessante klanten. Nu willen we vooral nog één keertje, samen met jou, terugkijken op 2021. Daarom delen we de 10 beste blogs van het afgelopen jaar graag nog eens!

1. 7 tips om een telefonisch gesprek succesvol te maken

Een telefoongesprek kan alle kanten op. Het is aan jou om het gesprek de juiste kant op de sturen, zodat je jouw kansen op succes vergroot. In dit blog vertelden wij je meer over het succesvol maken van een telefoongesprek.

2. Dé 3 belangrijkste alinea’s van een telefonische pitch

Een telefonische pitch wordt sterker wanneer je gebruik maakt van de meest belangrijke onderdelen. In dit blog legden wij je de belangrijkste alinea’s van een telefonische pitch voor, zodat jij er zelf gemakkelijker vorm aan kunt geven.

3. Dé beste dag voor koude acquisitie / koud bellen!

Weet je dat het echt uitmaakt op welke dag je aan de slag gaat met koude acquisitie? In dit blog vertelden wij je meer over dé beste dag om je met koud bellen bezig te houden, zodat jij je kansen op succes makkelijk vergroot.

4. 8 vragen om je doelgroep messcherp te krijgen

Succes bereik je eigenlijk alleen als jij tot in het detail weet hoe jouw doelgroep in elkaar steekt. In dit blog gaven wij je inzicht in 8 vragen die je kunt gebruiken om jouw specifieke doelgroep messcherp te krijgen.

5. Heeft je team last van koudwatervrees bij koud bellen?

Koudwatervrees bij koud bellen is niet vreemd binnen teams, maar het kan natuurlijk wel de nodige problemen opleveren. Wij gaven je meer informatie over dit fenomeen in dit blog over teamleden die last hebben van koudwatervrees bij koude acquisitie.

6. Lead nurturing: oude wijn in nieuwe zakken?

Lead nurturing bestaat al erg lang. Veel oudere technieken om klanten te vinden zijn door de jaren heen verloren gegaan. In dit blog vertelden wij je waarom lead nurturing nog altijd actueel is én werkt, zeker als je de methode in een modern jasje steekt.

7. B2B whitepapers? 6x veel gemaakte fouten!

B2B whitepapers kunnen je gegarandeerd veel succes opleveren, maar dan is het wel belangrijk dat het van begin tot einde goed aangepakt wordt. In dit blog deelden wij de meest gemaakte fouten, zodat jij ze kunt voorkomen.

8. De 7 standaard fouten bij koud bellen

Fouten worden zeker niet alleen gemaakt in B2B whitepapers. Ook bij koud bellen gaat het in de praktijk nogal eens mis. Dat betekent dat je kansen misloopt. In dit blog deelden wij de meest gemaakte fouten bij koude acquisitie.

9. Wat is de waarde van een lead?

Hoeveel is een lead waard en is het genoeg om er tijd en energie in te stoppen? Leads kúnnen waardevol zijn, maar zijn dit niet altijd. In dit blog vertelden we je meer over het bepalen van de waarde van een lead.

10. Telefonische acquisitie uitbesteden? 6 tips!

Steeds meer ondernemers kiezen ervoor om de telefonische acquisitie uit te besteden. Zorg ervoor dat je dit altijd op de juiste manier doet, zodat het geen weggegooid geld is. In dit blog deelden wij 6 belangrijke tips bij het uitbesteden van telefonische acquisitie.

Fijne feestdagen en een gelukkig, gezond en succesvol 2022!

Dan zijn we nu toch echt toegekomen aan onze laatste groet voor dit jaar. Natuurlijk willen wij iedereen bedanken voor het vertrouwen in ons. We kijken graag samen met jullie uit naar een nieuw jaar vol nieuwe ervaringen en uitdagingen. Geniet van de feestdagen

Nu je hier toch bent…

Telefonische acquisitie is mooi!

Er is altijd veel discussie over telefonische acquisitie. “Het werkt niet”, “Het is niet meer van deze tijd”, “Niemand zit tegenwoordig nog op jouw telefoontje te wachten”. Toch zijn er in Nederland veel bedrijven die gespecialiseerd zijn in professionele telefonische acquisitie met dagelijks succes!

In ons eigen boek ‘Telefonische Acquisitie; hoe mooi is dat’ delen wij onze visie over en aanpak met koud bellen. Jeroen van Ginkel is al meer dan 25 jaar werkzaam in de wereld van de sales. Met dit boek wil hij jouw inzicht geven in hoe leuk en waardevol telefonische acquisitie is in het verkoopproces.

In de meer dan 100 pagina’s van dit boek krijg je tips over het bepalen van je doelgroep, adressenbestanden, pitchen, afspraken maken, gatekeepers, omgaan met weerstand en het bijhouden van de voorgang. Aan het einde van het boek kom je erachter of jij een agressieve pitbull of slimme teckel bent. Bestel ons boek eenvoudig online bij ManagementBoek.nl of Bol.com!

 

Lees ook onze andere blogs

“Laten we samen onderzoeken in welke mate onze dienstverlening voor jouw onderneming in het bijzonder een extra rendement oplevert…”