Ons team

“Als een autocoureur als eerste over de finish komt dan komt dat door de inspanningen van het hele team, als alles klopt dan lonkt het succes…”

Senioriteit...

In houding, gedrag en leeftijd. Ons team bestaat momenteel uit 14 teamleden varierend in de leeftijd van 42 tot 68. Gepokt en gemazeld door levenservaring. En dat is een voordeel als je op management/ en directieniveau wenst te acteren.

LOYALITEIT...

Het merendeel van ons team werkt al meer dan 4 jaar voor LEAD Development Company, soms zelfs al vanaf de oprichting van ons bedrijf in 2011. Wij werken met vaste dienstverbanden omdat we vinden dat loyaliteit van twee kanten moet komen.

BETROKKENHEID...

We zijn betrokken bij elkaar, bij ons bedrijf en bovenal betrokken bij het succes van onze klanten. Er is niets mooier dan van een klant horen dat er een nieuwe klant is binnengehaald waar wij ooit de eerste stap voor mochten zetten.

SLIMME TECKELS...

“Verkoop tijgers” en “Sales Pitbulls”, allemaal leuk en aardig, maar dit zijn agressieve beesten. Veel grommen en bijten. Niet handig dus om afspraken te laten maken op niveau. Daarom hebben wij een team van slimme teckels…

Benieuwd naar het verhaal over agressieve pitbulls en slimme teckels? Lees hier meer over in ons blog.

“Laten we samen onderzoeken in welke mate onze dienstverlening voor jouw onderneming in het bijzonder een extra rendement oplevert…”