BUSINESS IT ALIGMENT

Bedrijfsomschrijving:
Business-IT alignment.

Dienstverlening:
IT, Consultancy, Development

Situatie:
De organisatie heeft een unieke tool ontwikkeld met meerdere toepassingen, zoals koppeling van architectuur aan bedrijfsprocessen, het beleggen van informatiemanagement en het rationaliseren van applicaties. Dit alles met als overkoepelend doel, dat de business en IT binnen een organisatie beter met elkaar samenwerken, wat weer zorgt voor een wendbaardere organisatie. Deze tool is beschikbaar voor bijna alle soorten bedrijven vanaf een bepaalde grootte, gemeentes en andere soorten overheidsinstanties.

Probleemstelling:
Vanaf de oprichting is het product/propositie steeds verder ontwikkeld en uitgebreid. In diezelfde periode is ook het aantal klanten flink toegenomen. Deze groei is eigenlijk nooit gestagneerd, de ambitie om verder te groeien is alleen maar toegenomen. Men had echter niemand in dienst die zich volledig focuste op acquisitie. De consultants ‘deden het erbij’. Er werden dan ook afspraken gemaakt, maar er was niet genoeg capaciteit om alle prospects ook daadwerkelijk op te volgen.

Functie Gewenste Persoon:
IT Director/IT Manager/CIO/Enterprise Architect

Gewenste Bedrijfsgrootte:
500 MW+

Gewenste Branches:
Zorg, Ziekenhuizen, Overheid, Finance, Corporate industrie

Oplossing:
Lead Development company heeft de telefonische acquisitie opgepakt. Hierdoor werden niet alleen de consultants ontlast, maar ook was er meer structuur in de opvolging van de prospects. Dit werd gedaan door middel van cold calling. Met behulp van onze inzichten kon bovendien de doelgroep verder aangescherpt worden.