DAGLICHT OPLOSSINGEN

Bedrijfsomschrijving:
industriële daglicht oplossingen

Dienstverlening: 
Technisch ontwerp, ontwikkeling en fabricage

Situatie: 
Er worden in de bouw steeds hogere eisen gesteld als het gaat om de belichting van ruimtes door daglicht. Ook op het gebied van ventilatie gelden er tegenwoordig behoorlijk wat eisen. Dakramen spelen daarom een belangrijke rol als het gaat om het ontwerpen van gebouwen.

Probleemstelling: 
De organisatie heeft de nummer 2 positie als het gaat om daglichtoplossingen. Zij levert vooral direct aan de bouw en op kleine schaal via de retail aan consumenten.

Met name in de bouw is het zaak om vroegtijdig bij het ontwerp betrokken te zijn, zodat de juiste oplossing ingetekend kan worden. Het is een onmogelijke taak voor de accountmanagers om de telefonische acquisitie zelf structureel op te pakken. Zeker gezien de gespreide doelgroep.

Doelgroep:
Architecten, Woningbouw organisaties, Bouwbedrijven & Aannemers

Functie Gewenste Persoon:
Algemeen Directeur/Eigenaar/Architect

Bedrijfsgrootte:
n.v.t.

Oplossing:
De accountmanagers hebben allemaal zelf een lijst samengesteld. Deze wordt periodiek aangevuld met bedrijven waarvan zij denken dat daar wat kan gaan spelen. Daarnaast heeft LEAD Development Company een lijst toegevoegd met Architecten. De verschillende doelgroepen worden d.m.v. telefonische acquisitie benaderd.

Ingezette middelen:
Telefonische acquisitie