Document Management Software

Bedrijfsomschrijving: 
Document Management Software (DMS)

Dienstverlening: 
ICT, Consultancy, Development

Situatie: 
Bedrijven krijgen steeds meer te maken met complexe informatiestromen waardoor digitale structurering en automatisering steeds belangrijker worden. Onze klant heeft een oplossing ontwikkeld om de informatiestromen te integreren met bedrijfsprocessen, met als doel efficiency verbeteren en kosten besparen.

Probleemstelling: 
Canon heeft een specifieke oplossing ontwikkeld voor DMS en de wens is om dit in Nederland breder geïmplementeerd te krijgen. Onze klant is hier officieel dealer van. De eigen accountmanagers hebber echter geen tijd om het eerste contact te leggen met de markt. Daarnaast is de wens om meerdere doelgroepen te benaderen om te zien welke doelgroep het best als focus groep genomen kan worden.

Doelgroep:
Farmacie, Logistiek, Overheid

Functie Gewenste Persoon:
Algemeen Directeur/Compliance Officer

Bedrijfsgrootte:
500+ medewerkers

Oplossing:
Samen met de klant heeft LEAD Development Company een lijst samengesteld met gewenste doelgroep in Nederland en België. Deze is telefonisch benaderd. Door analyses werd bekend dat met name de Farmacie een behoefte had aan een goed werkende DMS. Dit gezien de vele audits die zij jaarlijks krijgen waardoor document management essentieel is.

Ingezette Middelen:
Telefonische acquisitie
SalesFeed (websitebezoekers herkennen)
Deelname aan projectgroep