ERP software voor bouwsector

Bedrijfsomschrijving:
ERP software voor bouwsector

Dienstverlening: 
ICT, Development

Situatie: 
In de bouw heb je te maken met klanten en projecten. Dus ook met offertes en bouwplannen. En daarop volgt ook weer dat je inkoopt en dus ook voorraad hebt. Het is natuurlijk wenselijk om dit allemaal in 1 pakket te hebben. Onze klant is in Nederland marktleider als het gaat om bouwsoftware. De software is geschikt voor alle bedrijven in de bouw, van ZZPer tot en met de grote bouwaannemers.

Probleemstelling: 
Er zijn nog heel erg veel kleinere bouwondernemingen die met losse documenten werken in bijvoorbeeld Word en Excel. Door veranderende wetgeving zullen ook deze kleinere bedrijven hun zaken goed moeten gaan registreren in het kader van de Wet Kwaliteitsborging (WKb). Nu overgaan op een ERP systeem zorgt er voor dat je zoveel als mogelijk kunt voldoen aan de nieuwe wetgeving en daarbij efficienter en effectiever gaat werken. Onze klant heeft zelf een belteam, maar komt capaciteit te kort waardoor ze hebben besloten dat het uitbesteden van telefonische acquisitie een oplossing zou kunnen zijn.

Doelgroep:
Kleinere bouwondernemingen

Functie Gewenste Persoon:
Eigenaar/Directeur

Bedrijfsgrootte:
Vanaf 1 medewerker

Oplossing:
Door cold calling in te zetten op een door de klant geleverde leadlijst maakte we voor verschillende accountmanagers afspraken.

Ingezette Middelen:
Telefonische acquisitie