robotic process automation

Bedrijfsomschrijving:
Robotic process automation (RPA)

Dienstverlening:
IT, Consultancy

Situatie:
Speciaal voor Notarissen is een RPA ontwikkeld die een aantal taken kan overnemen zoals het invullen van PEP formulieren en het monitoren en verwerken van berichten uit de ECH module. Deze essentiële handelingen zijn afhankelijk van menselijke beschikbaarheid wat inhoud dat bij uitval er consequenties zijn voor de continuïteit en dienstverlening naar klanten.

Door de RBA worden al deze handelingen consequent en accuraat uitgevoerd. Medewerkers hebben geen omkijken meer naar deze bijkomende administratieve handelingen en daardoor meer tijd voor het vak inhoudelijke werk. Daarbij opgeteld zijn met deze dienst ook geen risico’s meer op achterstanden (ook niet op piekmomenten) en kan er nog kosten effectiever worden gewerkt.

Er is een uitgebreid artikel gepubliceerd in het vakblad voor het Notariaat. Maar het ontbreekt aan tijd en focus om nu ook proactief de notarissen te benaderen.

Functie Gewenste Persoon:
Notarissen

Bedrijfsgrootte:
N.v.t.

Oplossing:
Samen met onze klant is een lijst samengesteld met notariskantoren binnen een straal van ca 30 kilometer vanuit de vestiging en deze benaderen wij door middel van telefonische acquisitie.

Resultaat:
Er is al snel gebleken dat het Notariaat openstaat voor het robotiseren van processen en dus ook graag hierover in gesprek komen

Ingezette Middelen:
Telefonische acquisitie