Textkernel koppeling AFAS

Bedrijfsomschrijving:
Koppeling Textkernel met AFAS

Dienstverlening: 
ICT, Consultancy, HRM Development

Situatie: 
Recruitment is bij grotere bedrijven een belangrijk onderdeel. Maar ook een tijdrovend onderdeel. Als je alleen al kijkt vanuit welke bronnen je informatie hebt dan is dat vaak niet meer te overzien. Het zou mooi zijn als je die data met 1 klik in 1 systeem zou kunnen hebben. AFAS is een belangrijke speler in de markt. Zo ook Textkernel. Dit laatste is een unieke zoektool en het zou mooi zijn als AFAS en deze zoektool geïntegreerd zouden zijn. Onze klant is gespecialiseerd ik deze koppeling waardoor recruiters maar hoeven te werken vanuit 1 systeem, namelijk AFAS. Het scheelt tijd en zorgt dat er minder fouten worden gemaakt omdat dezelfde gegevens niet in verschillende systemen hoeven worden ingevoerd.

Probleemstelling: 
Er zijn een aantal goede recruitmentpakketten op de markt. Maar deze kunnen niet geïntegreerd worden met AFAS. Je bent dan toch weer aangewezen op 2 systemen. De koppeling die gemaakt kan worden tussen textkernel en AFAS is een mooie oplossing. Het bewerken van deze markt is best intensief. Vandaar dat er gekeken is naar een rechstreekse telefonische benadering als oplossing.

Doelgroep:
Grote recruitment organisaties, Grootbedrijven, Zorg

Functie Gewenste Persoon:
HR Directeur/HR Manager/Hoofd Recruitment

Bedrijfsgrootte:
+ 150 medewerkers

Oplossing:
Met een rechtsreekse benadering van de doelgroep hebben we afspraken gemaakt en hebben we deelnemers uitgenodigd voor  webinars.

Ingezette Middelen:
Telefonische acquisitie